Poslovne
aplikacije

Vi i Vaše potrebe su drugačije i niste zadovoljni sa onime što je dostupno na tržištu? Trebate pametniju, inteligentniju i svrsishodnu aplikaciju? Možemo Vam pomoći! Vaši poslovnji procesi mogu postati brži, efikasniji i posve originalni. Sve što Vi možete zamisliti, mi možemo ostvariti.

Možemo Vam pomoći

Kroz analizu Vašeg poslovanja i Vaših potreba, možemo Vam pomoći kreirati aplikaciju koja je konkurentna, bazirana na specifičnim iskustvima i namijenjena posebnim grupama korisnika, koja je podesiva i prilagodljiva ili pak standardizirana i s kvalitetnom podrškom.

Rad s aplikacijama

Za naše aplikacije ne morate biti računalni stručnjak. Dizajniramo izuzetno intuitivna i jednostavna korisnička sučelja. Korisnici naših aplikacija s radom mogu početi odmah!

Svaka aplikacija prilagođena je i izrađena prema zahtjevima klijenata, te se može naknadno nadograđivati.

Nekoliko primjera iz prakse

Friedrich Ebert

Cijljevi i aktivnosti zaklade Friedrich Ebert su jačanje demokratskih ustanova i snaga, potpora međuetničkom pomirenju te promicanje struktura i organizacija za razvoj aktivnog i pluralističkog civilnog društva.
Za regionalni ured Zaklade Friedrich Ebert u Zagrebu smo izgradili poslovnu alikaciju u client-server tehnologiji koja omogućava obradu i prećenje ugovora o radu te knjigu putnih naloga.

Interpreta usluge

Tvrtka interpreta usluge d.o.o. iz Zagreba nudi usluge pouzdanog prevođenja unutar ugovorenih rokova.
Za tvrtku smo izradili poslovnu alikaciju u client-server tehnologiji koja omogućava obradu i praćenje radnih naloga.

Kopija promet

Kopija promet d.o.o. iz Zagreba je sa svojih 5 poslovnica vodeća tvrtka na polju fotokopiranja.
Za tvrtku smo izradili web aplikacija bazirana na cloud tehnologiji koja omogućava zaprimanje i obradu narudžbi za ispis putem interneta.

Kontaktirajte nas i informirajte se

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak. Besplatno istražite mogućnosti suradnje.