Usluge
i tehnologije koje koristimo

U našoj ponudi nalazi se široka paleta proizvoda i usluga, od razvoja internet aplikacija te aplikacija za Microsoft Windows operativni sistem, dizajna korisničkog sučelja do izrada poslovnih strategija kako bi naši partneri efikasnije koristili nove tehnologije u svojem poslovanju.

Naša rješenja
Vaših problema

Klijenti dolaze kod nas sa problemima, a mi ih savjetujemo koje su tehnologije najoptimalije za rješavanje njihovih problema.

Savjetovanje

Naše dugogodišnje iskustvo sa razvojem poslovnih rješenja može Vam pomoći pri donošenju odluke koju tehnologiju koristiti u rješavanju problema.

Projektiranje

Projektiranju i dizajnu posvećujemo veliku pažnju, jer je jedan od naših prioriteta omogućiti klijentima jedostavno korištenje naših rješenja.

Izvedba

Savjesno i odgovorno radimo na svakom projektu, točni smo i poštujemo dogovorene rokove.

Podrška

Pružamo potrebnu edukaciju za korištenje rješenja.

Nakon završetka projekta

Na kraju se malo proveselimo radi još jednog uspješno završenog zadatka.

Grane poduzetništva
za koje najviše radimo

Proizvodne djelatnosti

Uslužne djelatnosti

Ugostiteljstvo

Turizam

Softverske tehnologije
koje koristimo

PHP

PHP: Hypertext Preprocessor“ je programski jezik prvenstveno namijenjen za izradu serverskih aplikacija, a praktična primjena je izrada dinamičkih web stranica. Od siječnja 2013.g., PHP koristi se u više od 240 miliona web stranica i više od 2.1 miliona web servera, te je najkorišteniji softwer otvorenog koda unutar poslovnog segmenta. Od poznatih sistema za upravljanjem sadržajem mogu se izdvojiti WordPress, Joomla te Drupal koji su stekli ogromnu popularnost.

Yii

Yii je open source platforma za razvoj web aplikacija napisana u PHP 5 programskom jeziku koja promiče čist dizajn i potiče brz razvoj aplikacija. Budući da je iznimno optimiziran , Yii je savršen izbor za bilo koju veličinu projekta, jer je izgrađen sa sofisticiranim, poslovnim aplikacijama na umu.

MySQL

MySQL je besplatan, open source sustav za upravljanje bazom podataka. MySQL baze su relacijskog tipa, koji se pokazao kao najbolji način skladištenja i pretraživanja velikih količina podataka i u suštini predstavljaju osnovu svakog informacijskog sustava, tj. temelj svakog poslovnog subjekta koji svoje poslovanje bazira na dostupnosti kvalitetnih i brzih informacija.

jQuery

jQuery je cross-platform JavaScript biblioteka osmišljena kako bi se pojednostavilo programiranje HTML skripti sa strane klijenta. Koristi se na više od 60% od 10.000 najposjećenijih web stranica. jQuery je najpopularnija JavaScript biblioteka danas u uporabi, besplatam je, open - source softver.

Ajax

Ajax (Asinhroni JavaScript i XML) je skupina međusobno povezanih web razvojnih tehnologija koje se koriste za stvaranje interaktivnih web aplikacija. Ajax web aplikacije mogu razmjenjivati ​​podatke s poslužiteljima asinhrono u pozadini, bez potrebe za ponovnim učitavanjem stranice.

Embarcadero Delphi

Embarcadero Delphi je integrirana razvojna okolina (IDE) za razvoj konzolnih, desktop grafičkih, internet i mobilnih aplikacija. Omogućava izradu nativno kompajliranih aplikacija za sve platforme, za desktop i mobilne uređaje i čak za uređaje koji se nose kao što je npr. Google Glass, i to sve sa jednim skupom programskog koda.

Firebird

Firebird je relacijska baza podataka koja nudi brojne ANSI SQL značajke. Radi na Linux-u, Microsoft Windows, te raznim drugim platformama. Firebird nudi visoke performanse i moćan programski jezik, podršku za pohranjene procedure i okidače.

Chilkat Software

Chilkat Software Inc., je softverska kompanija iz Chicaga, osnovana 1998.g.. Razvija softverske komponente i biblioteke u koje imaju povjerenja više tisuća tvrtki i organizacija širom svijeta.

Kontaktirajte nas i informirajte se

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak. Besplatno istražite mogućnosti suradnje.